Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Гуляйпільська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04339959) був реорганізований і увійшов до складу Затишнянської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

2018 рік

                                                                                                                                             Додаток

                                                                                                                                             до рішення виконавчого комітету

                                                                                                                                             Гуляйпільської  сільської ради

                                                                                                                                             від 18.12.2018 № 40

 

          Звіт  сільського  голови  за 2018 рік

про роботу апарату  Гуляйпільської  сільської ради та її виконавчого комітету

 

      Відповідно до Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні ”, виконком сільської ради направляє свою роботу на вирішення питань соціально-економічного розвитку підвідомчої території, благоустрою населених пунктів, соціального захисту населення, покращення соціально-побутових умов проживання громадян.

У 2018році відбулось 12 засідань виконкому сільської ради, та 7 сесій VІІ скликання   на яких прийнято  рішення, які стосуються вирішення соціально-економічного розвитку, житлово-побутових умов проживання,  питань освіти, охорони здоров’я, культури, згідно програми соціального захисту населення надана допомога дитині інваліду Волович Юрію на  проведення операції     Відповідно до прийнятих заходів проводились урочистості, виступи учасників художньої самодіяльності.

На виконання ст. 27 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” у виконкомі сільської ради ведеться статистичний облік, згідно статистичного обліку кількість наявних дворів  в населених пунктах сільської ради становить:  за 2018 рік  народилось  9 дітей , померло 35 громадян, проживає-1796  громадян            .

На превеликий жаль, демографічна ситуація в селах сільської ради з року в рік йде на скорочення чисельності населення  у 2018 році скоротилось на 21 чоловіка.

У виконкомі сільської ради ведеться облік пільгових категорій населення. На даний час на нашій території проживає 4 ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ,  учасники бойових дій, 4 ліквідатори аварії на ЧАЕС, 12 одиноких та 40 одинокопроживаючих громадян похилого віку, 57 інвалідів різних категорій, в тому числі 5 дітей-інвалідів, 25 багатодітних сімей, в яких виховується 83 дитини.

Опікунською радою  та депутатами  сільської ради проводиться обстеження матеріально-побутових умов проживання малозабезпечених сімей, складаються акти обстеження, які передаються до управління праці та соціального захисту населення для призначення соціальної допомоги.

            У 2018 році на особистому прийомі в сільського голови та секретаря сільської ради , надійшло 109 письмових звернень. Всі звернення уважно розглянуті, заявникам надані відповіді. Виконкомом сільської ради з початку року видано 1161 довідки різного характеру.

            В  2018 році виконкомом сільської ради проведено державну реєстрацію актів цивільного стану: шлюб – 0, про  народження – 7, про смерть - 35, вчинено 175 нотаріальних дій, посвідчено 70 довіреностей.

            У 2018 році  проведено поточний ремонт  вулиці Перемоги , Берегової. та провулок Береговий. В належному стані  підтримується вуличне освітлення,  санітарний стан населених пунктів, кладовищ, пам’ятників, дитячих майданчиків. Ведеться  робота по розробці   технічної  документації та поточні ремонти  на заклади освіти, культури та приміщення комунальної власності. За кошти місцевого  бюджету  у Гуляйпільській  СЛА ЗПМС та  Малософіївського  ФП  проведено заміну вікон , придбано музичне обладнання та сценічні костюми для закладів культури.

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *